Харкiв

12:50
У Харкові на базі табору заводу «ФЕД» створять реабілітаційний центр для воїнів, які повернулися із зони АТО. В ньому бійцям надаватимуть психологічну, фізіологічну та соціальну допомогу. Про це повідомила під час брифінгу 10 вересня в Харківському кризовому інфоцентрі Ярина Чаговець, керівник волонтерської групи «Сестра милосердя».
10:52
Він намагався вкотре завезти контрабандний товар з Росії в Україну. Однак цього разу йому це зробити не вдалося. Йдеться про чоловіка, якого вчора на пропускному пункті «Веселе» прикордонники затримали з чималою кількістю взуття.
10:27
На Харківщині чиновники, незважаючи на боротьбу з корупцією, не припиняють брати хабарі та «горіти» на їх отриманні. То мера Люботина неодноразово ловили «на гарячому», то начальника міського департаменту з телекомунікацій. Цього разу під час отримання неправомірної вигоди затримали чиновницю зі сфери нерухомості.
19:13
Що відбувається в суспільстві? Молодь не те, що не поважає людей похилого віку, вона їх просто б’є та грабує. І така молодь працює у правоохоронних органах. Про яку історію йдеться?
14:09
Міліціанти Харкова кваліфікували викриття цеху з виготовлення ліків у Люботині як грабіж.
13:46
Вони народжують дітей, щоб потім їх вбити або не допомогти у складній ситуації. Бувають і такі історії, коли нетверезі тати взагалі ховають тіла своїх малюків у шафи. Про яку ситуацію йдеться?
13:28
Неподалік Харкова на автошляху Харків-Сімферополь сталося серйозне ДТП. В аварії загинуло троє людей. У чому причина?
13:10
Підпільний цех знайшли безпосередньо у житловому будинку. Фахівці, які працювали в нелегальній фармацевтичній «фабриці», виготовляли ліки ледь не на підлозі.
12:50
Він зривав серед біла дня сережки та золоті ланцюги. В ролі жертви зазвичай обирав жінок. Однак нещодавно його затримали правоохоронці.
12:40
Інцидент на дорозі на перетині Московського проспекту з вулицею 12 Квітня трапився вночі напередодні. Невідома автівка збила чоловіка, який переходив автошлях.