Харкiв

12:22
Одне з харківських підприємств відшкодує бюджету майже 2 млн гривень. Таке рішення ухвалив Жовтневий райсуд. Саме він зобов’язав приватне підприємство, яке працює на ринку роздрібної торгівлі, повернути борг з ПДВ.
11:48
Диверсії та хибні замінування турбують Харківщину чи не щодня. То аноніми дзвонять правоохоронцям, повідомляючи про ймовірну вибухівку в центрі Харкова, то місцеві мешканці районів області натрапляють на небезпечні знахідки. Що сталося цього разу?
15:40
Екс-начальник харківської податкової повідомив в інтерв'ю «Восточному дозору», що давно готовий до будь-яких інформаційних атак відносно себе і своєї сім'ї.
15:27
Прокуратура Харківщини збирається перевірити Михайла Гагаркіна, колишнього керівника облуправління ДФС .
14:48
Зміївська ТЕС поповнює запаси вугілля. За останні два тижні в сховищах палива стало більше на 20 тонн. Цього добра має вистачити десь на 25-30 днів роботи. Про це повідав Олексій Белоцький, профільний начальник ХОДА.
12:41
Біля монумента Незалежній Україні пройшов мітинг, в якому брали участь пенсіонери. Причина – протестувальники хотіли, аби їм збільшили пенсію.
12:24
На Харківщині майже 175 тисяч родин одержують житлові субсидії. Крім того, ще близько 50 тисяч заяв наразі перебуває на розгляді в профільному управлінні регіону.
11:54
На Салтівці біля супермаркету «Велмарт» пограбували авто. Як усе сталося, далі в матеріалі.
15:47
Наступне засідання у справі мера Харкова Кернеса та його охоронців пройде 14 вересня об 11:00 годині.
14:58
6 вересня на площі Свободи пройшло недільне віче, під час якого присутні мали нагоду обговорити нещодавні події під Верховною Радою та спірні питання щодо змін до Конституції.