Харкiв

13:51
Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що суд, захист Кернеса та прокуратура затягують справу, бо так хочуть ті, хто на Банковій у Києві.
13:09
Нардеп Добкін вдруге не приїхав до Полтави підтримати свого друга-не розлий вода. Зараз у суді укільканадцяте відбувається засідання у справі Кернеса, мера Харкова, та двох його охоронців, яких підозрюють у побитті Євромайданівців.
12:58
Прокуратура заявила клопотання про зміну запобіжного заходу у справі Кернеса.
11:03
Мер Кернес завітав до Полтави і вже перебуває у приміщенні суду, де має відбутися розгляд його справи. Засідання заплановане на 11 годину дня.
10:28
У Полтаві сьогодні має відбутися «кільканадцяте» засідання у справі мера Харкова Кернеса. Цікаво, що цього разу вигадають його захисники, аби розгляд справи знову перенесли?
10:14
Мова йде про одну з вулиць, що йде перпендикулярно пр. Гагаріна. На Одеській в ніч з шостого на сьоме вересня трапився дорожній інцидент.
19:16
Заступник начальника управління одного з обласних органів Державної фіскальної служби був затриманий співробітниками СБУ та прокуратурою під час отримання хабаря в розмірі 3 тисяч доларів.
16:24
3 вересня, за участю Генерального консула Республіки Польща в Харкові пана Станіслава Лукасіка у школі села Бугаївка в Харківській області був відкритий комп'ютерний клас.
13:08
Харків у змінах митної служби гратиме чи не основну роль. Місто буде пілотним регіоном у вирішенні цього питання. Про це домовилися на VII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».
12:02
У Вашингтоні планують створити офіс Харківщини. За допомогою нього в регіоні вирішуватимуть численну кількість зовнішньоекономічних питань.