Харкiв

17:49
Профільне міністерство хоче провести допит Ігора Швайки. Останній брав активну участь у конфлікті під ВР 31 серпня. Повідомив сайт "Восточний дозор".
15:50
Юрист-волонтер Леонід Маслов висловив свою точку зору з приводу підсумків роботи Кернеса у Харкові.
14:11
Мешканці Харкова звернулися до Порошенка в мережі з проханням посадити мера Кернеса. Петиції з цього приводу зібрали 550 підписів.
11:39
Вони лежали у селищі Васищево з часів Другої світової війни. А сьогодні від них могло статися лихо. Мова йде про півсотню бойових припасів, які були ліквідовані рятувальниками.
11:15
На Харківщині дуже часто правоохоронці стали ловити «на гарячому» хабарників. То мера Люботина затримали, то чиновника, який брав хабарі за видачу дозволу на проведення телекомунікацій, а то лікаря-акушера, який вимагав від породіллі гроші за виписку з пологового будинку. Кого ж впіймано на цей раз?
08:45
Уперше в Харкові за ініціативою батьків був звільнений директор школи, допоміг їм в цьому Анатолій Родзинський і активісти «Народного контролю».
16:20
Кожної неділі о 18.00 на площі Свободи проходить запис передачі для станції «Радіо Харків», долучитися до якого можуть всі охочі.
14:31
Харківська область не припиняє співпрацювати в сфері промисловості з ворожою Росією. Про який напрям промисловості йдеться?
12:40
Правоохоронці знову сьогодні отримали дзвінок, що начебто у кількох місцях області закладено вибухівки. Цього разу ймовірно заміновані три суди. Які саме, далі в матеріалі.
12:15
Сьогодні на автошляху вулиці Клочківська запалав автомобіль, який у народі називають «дев’яткою». Як усе сталося, далі в матеріалі.