Харкiв

11:05
На Харківщині є такі будівельні підрядні фірми, які не виконують своїх зобов’язань, навіть якщо їм вже перераховано аванс. Про яку ситуацію йдеться?
10:35
То Кернес під місцеві вибори близько шести мільйонів гривень хоче «закопати» під Дзеркальним струменем, то заробити на полагодженні шляхів сімдесят п’ять мільйонів за допомогою компанії, керівник якої «погорів» на підробці паперів. Про що йде мова, далі в матеріалі.
15:39
16 вересня в Харкові пройде міжрелігійний бар-кемп під назвою «Шляхи досягнення миру в досвіді релігій світу та український контекст».
22:03
29 серпня в Харкові відбувся екологічний марш за визволення тварин, учасники якого виступили проти їх вбивства та експлуатації.
10:41
28 серпня в Харківському дитячому саду №410 на Північній Салтівці відбулося свято, приурочене початку нового навчального року. Захід відвідала Неллі Казанжиєва, голова адміністрації Київського району. За інформацією «Варти», чиновниця планує балотуватися по цьому округу в депутати міської ради.
19:00
На пр. Перемоги сьогодні поблизу магазину «Простір» продавець з торговельного намету знайшов гранату. Ця «знахідка» тримала в напрузі багатьох мешканців Олексіївки. Були навіть версії, що хтось намагався здійснити теракт. Звідки ж взялася ця граната, розповіли правоохоронці.
16:30
Фанати деяких українських футбольних клубів звернулися до міністра МВС Арсена Авакова з вимогою розслідувати побиття міліціонерами уболівальників ФК «Металіст» в Миколаєві і ФК «Карпати» в Кіровограді. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт ультрас.
14:00
На станції «Перемога» у підземці зараз будівельники зайняті сантехнічними та електротехнічними роботами. Також добудовуються вентиляційні канали станції.
11:03
Ранок 28 серпня «багатий» на дивні «сюрпризи» на Харківщині. То правоохоронці отримали повідомлення про «замінування» нафтопроводу на Краснокутщині, то у самому Харкові на пр. Перемоги знайшли гранату.
10:49
«Замінування» дісталося до Краснокутщини (Харківська область). Там сьогодні вранці начебто заклали вибухівку під нафтогін.