Харкiв

19:35
Після форс-мажорного уходу з Севастополя величний пам’ятник гетьману Війська Запорізького Петру Сагайдачному знайшов собі нове «місце проживання».
19:00
«Подарувати життя» вулиці чи площі Незалежності у Харкові може декомунізація. Наприклад, Пролетарську площу члени топонімічної групи і пропонують перейменувати на площу Незалежності. Якщо, звісно, цю ідею підтримають місцеві депутати.
17:17
Заходів, пов’язаних із днем т.зв."визволення" Харкова комуністами, буде кілька і пройдуть вони в різних районах міста. Тут ми розкажемо про найбільш цікаві.
15:15
Сьогодні, 22 червня, на Червоношкільній набережній в Харкові відкрили пам'ятник українському гетьманові Петру Сагайдачному, який близько року тому привезли з Севастополя.
15:00
У соцмережах уже розмістили фотознімки, де видно, що глава держави Порошенко оглядає військову частину в Чугуївському районі після відправки техніки.
14:22
До кінця року армія отримає близько 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тис.ракет і боєприпасів, повідомив президент Петро Порошенко.
13:45
Глава держави Петро Порошенко наразі відвідує Чугуївський район. Зараз він перебуває в авіамістечку. На аеродромі Чугуєва він вручить військову техніку Збройним Силам України. Серед техніки: «Гради» та «Хаммери».
12:16
Мова йде про Миколу Яковича Бессонова, який очолював харківську підземку від 1974 по 1984 роки, а до цього часу був заступником голови Харківського міськвиконкому.
19:59
Проти закриття навчально-виховного комплексу «Сокольонок» рішуче виступають як педагоги, так і батьки, чиї діти там навчаються.
18:18
ДТП трапилося поблизу перехрестя вулиці Блюхера з вулицею Академіка Павлова. В аварію потрапили дві іномарки та маршрутка.