Харкiв

17:38
Про це домовилися 21 серпня під час круглого столу в конференц-залі Харківської організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка».
17:08
Святкування Дня Незалежності в Харкові відзначиться святковим концертом за участі фолк-метал гурту «Тінь Сонця».
16:28
В Харкові буде організований реабілітаційний центр для бійців АТО, де вони можуть отримати як медичну, так і юридичну допомогу.
15:50
Новий електропотяг вийшов на Салтівську лінію харківської підземки. Поїзд з п’яти вагонів Крюківського вагонобудівельного заводу привезли в депо метро ще всередині літа, протягом двох місяців потягом проходив обкатку. Напередодні дня міста городянам зробили презент, - потяг вийшов на маршрут.
14:30
Глава держави Петро Порошенко завтра відвідає військову частину Харківщини, яка розташована в Чугуївському районі в селищі Башкирівка.
12:51
Він робив безпілотники для АТО, а його звинуватили у відхиленні від мобілізації, засудили та посадили під варту. Мова йде про волонтера Дмитра Явдошенка. 20 серпня його відпустили прямо з зали суду.
23:59
Про це заявили громадські активісти під час свої прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
23:36
20 серпня представники громадських організацій розповіли про своє спільне патрулювання «Південного вокзалу»
18:35
Благодійний фонд соціального розвитку Харківської області почав діалог з Департаментом охорони здоров'я ХОДА про партнерство у рамках програми з надання лікарями-волонтерами консультацій фельдшерсько-акушерським пунктам у віддалених селах області. Таку програму Фонд запустив місяць тому, і вона розрахованана три роки.
17:19
Про це говориться в листі Харківського міського голови на ім'я Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і міністра інформаційної політики України Юрія Стеця.