Харкiв

16:51
29 серпня в Пісочині відбудеться благодійний «Ярмарок добра», метою якого стане допомога дітям з особливими потребами.
15:57
Про це розповіли активісти та організатори проекту «Ecolanding» під час своєї прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
15:16
Готуються до виходу з друку відразу п'ять нових книжок вітчизняних прозаїків: видавництво «Віват» представить нову серію інтелектуальної художньої літератури «Вітражі».
14:15
20 серпня, сьогодні вдень, на Героїв Праці знову трамвай №26 зійшов з рейок. Про це повідомили користувачі соцмереж.
13:02
Поблизу «Радянської Армії» сталося чудернацьке ДТП. Про це повідомили очевидці в соцмережах.
12:16
Товариству «Рекламне агентство «Макс» у міськвиконкомі дали дозвіл на розташування зовнішньої реклами. Термін – до 30 червня 2016 року.
11:19
Міліціанти з’ясували, що у провізора аптеки є ліцензія на реалізацію медпрепаратів.
10:35
Колектив Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Віртуози Слобожанщини» звернувся до президента України Петра Порошенка з проханням допомогти вирішити непросту ситуацію, в якій опинилися музиканти.
22:56
18 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з теми: «Реформування сектору громадянської безпеки в Україні. Європейські практики в системах правоохоронних органів і верховенстві права».
17:25
Міліціанти припинили перевіряти будівлю окружного адмінсуду та прилеглої ділянки. Жодних вибухівок та інших підозрілих предметів фахівці не знайшли.