Харкiв

16:47
Лікар акушер-гінеколог одержав від породіллі 10 тисяч гривень за надання помочі у момент народження малюка. Повідомив сайт Прокуратури Харківської області.
15:53
Харківську сепаратистку СБУ посадило до в’язниці. Жінка займалася передачею даних про розташування української армії російським службам.
11:32
Прокуратура викликала на допит депутатів від «Опозиційного блоку» Євгена Мураєва, Михайла Добкіна, Юрія Павленка. Як розповіли в «ОБ», до парламенту надіслали листа з проханням «врулити» повістки цим народним обранцям.
10:15
Дорожня пригода сьогодні трапился неподалік магазину «Океан». Автівка «Volvo» "летіла" по вулиці Гвардійців Широнінців та врізалася у тролейбус. Повідомляє сайт "Статус кво" з посиланням на соцмережі.
19:30
Харків'янам більше не доведеться втрачати час на перехід між станціями «Історичний музей» і «Радянська».
17:16
17 серпня на розі п. Гагаріна і вулиці Кірова сталася чергова дорожня аварія. Повідомляє паблік "АвтоХарьковCity".
16:32
Облишити на деякий час амбіції та політичні спекуляції і об’єднати свої дії, аби висунути єдиного кандидата на посаду мера Харкова. Саме з таким проханням до громадських організацій та політичних партій звернувся Ігор Райнін, голова ХОДА, який є і главою облосередку «БПП».
13:30
Представники СБУ разом з правоохоронцями затримали злочинну групу, яка за останні три місяці вчинила більше 20 грабежів, крадіжок і розбійних нападів.
11:35
У Харкові зареєстрований спалах гострої кишкової інфекції, в результаті якої постраждали 8 людей, у тому числі 5 дітей.
10:45
Мова йде про трамвай №8. 16 серпня о 16.45 транспорт врізався у стовп зовнішнього освітлення.