Харкiв

09:30
Благодійний фонд соціального розвитку Харківськоїобласті об'єднав небайдужих людей, готових допомогти землякам забезпечити нові робочі місця, медичне обстеження у віддалених районах області - діяти і активно допомагати там, де «не допрацьовує» держава.
22:30
Директор КП «Парк ім. Горького» Дмитро Поздеев, підозрюваний за ч.4 ст.191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах) КК України, відсторонений від займаної посади до 8 жовтня.
13:42
14 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі представників топонімічної групи.
12:06
14 серпня громадські активісти зібралися під стінами Апеляційного суду щоб виразити свою підтримку харківському волонтеру Дмитру Явдошенку.
18:38
Працівники СБУ затримали диверсантів, які підклали міну на залізниці – ділянці між Куп’янськом і Святогорськом, збираючись «пустити у повітря» поїзд. Новину розповіла Олена Гитлянська, прес-секретар СБУ.
17:27
14 серпня в харківському Апеляційному суді було висунуте рішення стосовно справи волонтера Дмитра Явдошенка, якого приговорили до двох років колонії за ухилення від призову.
13:00
Біля супермаркету «Призма» недалеко від ст.метро «Наукова» в Харкові відбулося затримання чотирьох людей. Його здійснили люди у балаклавах.
12:21
Дмитра Явдошенка, харківського добровольця, що займався зборкою безпілотників для українських вояків, за рішенням суду утримуватимуть у СІЗО. Причина – начебто волонтер ухилявся від мобілізації.
11:28
Сьогодні знову перенесли суд на керівником сепаратистів, лідером рухів «Великая Русь» і «Юго-Восток» Юрієм Апухтіним.
17:25
На відео видно, що люди, які брали участь в штурмі офісу на Скрипника, не є мешканцями Харкова. Повідомляє сайт "057".