Харкiв

16:30
Пляжів Безлюдівки скоро не буде видно через сміття. Контейнерів для побутових відходів не вистачає, тож пляшки, папір, залишки їжі валяються прямо на піску біля водойми.
15:25
Ні дня без дрифту. Цього разу черга дійшла до №6 трамвая, який зіскочив зі шляху майже на повороті вул. Академіка Павлова на Салтівський провулок.
14:57
12 серпня в парку ім. Шевченка пройшла відкрита дискусія під час якої її учасники обговорили новий закон в сфері житлово-комунального господарства.
13:55
Голова ХОДА Райнін не припиняє відповідати на запитання журналістів різних видань.
11:38
Мова йде про відомий всім городянам проспект Гагаріна. Учора ввечері там знову стався дорожній інцидент.
10:57
12 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з приводу інфраструктурного розвитку храмів Харківської Єпархії Київського патріархату та її благодійної діяльності в зоні АТО.
10:56
Михайло Черняк був директором Департаменту масових комунікацій ХОДА. Він пішов угору кар’єрними сходами. Учора він зайняв свою посаду, ставши заступником голови обладміністрації. Така інформація міститься на сайті ХОДА.
22:09
12 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі Євген Каплін розповів про гуманітарну ситуацію, яка склалася в населених пунктах поблизу окупованих територій.
17:25
У вбивстві турецького продюсера підозрюють 27-річного мешканця Туреччини. Ним займатиметься харківський суд, який має обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
16:35
Про це під час своєї прес-конференції розповів Євген Каплін, координатор проекту «Гуманітарна місія допомоги мирному населенню в зоні військового конфлікту «Проліска»».