Харкiв

15:39
Акторів і персонал ХНАТОБа можуть відправити до вимушеної відпустки на три місяці. Колектив театру боїться, що вимушений простій зірве початок театрального сезону.
12:30
На вулиці Героїв Праці увечері 11 серпня зіткнулися дві іномарки.
10:30
Компанія Нафтегазрозробка, частина підконтрольного Ринату Ахметову енергогіганта ДТЕК, отримала ліцензію на розробку Хорошевської нафтогазової площі в Харківській області. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на "Новое время"
19:22
Автівку ледь дістали з «пекла». Так користувачі соцмереж обговорюють подію, що трапилася на Старошишківській.
18:47
ДТП відбулося сьогодні вдень на проспекті Леніна, поблизу магазину «Спортмастер». Повідомляє паблік вконтакті Авто Харьков City.
17:19
10 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі акторів Харківського національного академічного театру опери і балету імені Н.В. Лисенка.
16:34
Йому було всього 25 років. Минулоріч його вдарило розрядом струму у п’ять тисяч вольт, і після цього він став інвалідом. Мова йде про хлопця, який сьогодні на Салтівці скоїв суїцид.
15:45
27 серпня має відбутися 37-а сесія обласної ради. На порядку денному передбачено 39 питань. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:22
10 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі режисерів фільму «Road Movie Ukraine» Лутца Янке та Ольги Петрової.
12:30
Сьогодні, десь о восьмій ранку, вантажівка влетіла у трамвай прямо на вулиці Клочківська. Про це розповідають очевидці у соцмережах.