Харкiв

16:45
Жінка, яка управляла трамваєм та порушила правила водіння, працювала за фахом усього двадцять один день. Повідомляє сайт мерії міста.
15:33
3 липня в Харківському кризовому центрі пройшла прес-конференція за участі правозахисників, які захищають права бійців добровольчих батальйонів на судах.
14:50
Той, хто був за кермом одного з трамваїв, що «зустрілися лоб у лоб» на Салтівці 3 серпня, не зробив зупинки, аби пропустити трамвай, який прямував назустріч на перетині стрілок.
13:57
Розслідуванням вчорашньої події, що трапилася на Скрипника,4, зайняті у Харкові 50 слідчих. Таку новину повідав Іван Варченко, радник міністра МВС Арсена Авакова.
10:55
«Опозиційний блок» отримав відмову в реєстрації на місцевих виборах у жовтні. А відтак, «ОБ» не братиме участі у виборах в Україні.
18:38
Сьогодні на вулиці Скрипника біля офісу представників опозиції трапився конфлікт між прибічниками і опонентами Михайла Добкіна.
17:30
Штурм офіса Добкіна у прокуратурі назвали хуліганством. Уже відкрито два кримінальні провадження.
16:30
Під час нападу на офіс Добкіна у Харкові міліція стояла неподалік і не втручалася у події, що відбувалися.
15:30
Представники міліції розповіли про те, як швидко припинили конфлікт на вулиці Скрипника, поблизу офісу «Опозиційного блоку».
14:30
Міліціанти заблокували приміщення Будинку Рад на Сумській, 64, та ділянку від станції підземки «Історичний музей» до театру ім.Шевченка.