Харкiв

12:10
Мешкані Харкова почали втрачати у підземці купу часу. Мова йде про пересадку, яку пасажири здійснюють між синьою та червоною гілками підземки на зупинках «Радянська» та «Історичний музей».
11:10
На вулиці Петровського вчора ввечері трапилася сильна пожежа. Вогнище приїхали гасити сімдесят спеціалістів, вони залучили багато техніки.
10:00
Минулий рік був важким для усіх сфер бізнесу. Криза торкнулася і електронної торгівлі. За даними досліджень, ринок впав на 20 відсотків. Проте експерти стверджують, що електронна торгівля може перейти в нову епоху завдяки 3G.
20:40
Майже 5 тисяч літрів бензину придбають харківські рятувальники для пожежних автівок.
19:01
21 липня під час прес-конференції представники ГО «Свідомі» познайомили зі своєю діяльністю та розповіли про власні методи боротьби з корупцією.
15:45
Вірус африканської чуми виявили недалеко від Харківщини – на Сумщині.
14:20
У Харківському національному університеті ім. Каразина оголосили набір студентів за новою спеціальністю «Філологія. Польська мова та література». Про це повідомили на філологічному факультеті ВИШу.
12:15
Услід за нічною пожежею на вулиці Культури сьогодні вранці палала будівля і на Чернишевській. Повідомляє сайт "Комментарии. Харьков".
11:45
«Харківміськліфт» повинен заплатити підприємству «Комерційний банк «Стандарт» борги за кредитом та відповідні штрафи на суму близько 3 млн. гривень. Таке рішення Господарського суду Харківщини.
10:45
Сьогодні вночі «червоний півень» охопив житловий будинок на вулиці Культури. Харківські рятувальники, які «боролися» з вогнем, приборкали його за півтори години.