Харкiв

14:45
Літак, який вранці не зміг вилетіти до Анталії з Харкова, вирушить туди о 15:00. Посадити авіалайнер довелося через птаха, який потрапив у двигун машини.
13:55
На складі, який розташовувався в центрі Харкова, зберігалося близько трьох тонн маку.
13:25
«Червоний півень» з’явився на Салтівці в одній з висоток о п’ятій годині ранку. Пожежники, які прибули на місце, відразу евакуювали вісім жителів з будівлі №126 на вулицю.
13:00
Літак до Анталії, який мав вирушати з харківського аеропорту, міг би впасти над Харковом відразу після вильоту? Але цього не сталося. Рейс 7W 4011 Харків –Анталія фахівці поки не вивели у повітря.
11:45
Мова йде про Фельдмана. Нещодавно Вищий суд розірвав угоду Харківської міськради і ТОВ «Левада-сіті» про оренду землі (6,15 га).
18:30
Під час свого чергового засідання в приміщенні харківської «Просвіти» члени топонімічної групи висунули нові пропозиції щодо перейменування вулиць.
23:29
17 липня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з приводу корупційних схем по спилюванню дерев в Харкові.
23:29
Про це представники студентських організацій заявили під час своєї прес-конференції, яка 17 липня пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі.
20:23
17 липня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі громадських активістів, як брали участь в мітингу біля тракторного заводу.
17:30
Сьогодні на Залютино (вул. Золочівська) у супермаркеті «АТБ» сталася «неприємність». Зненацька всіх покупців та працівників попросили вийти на вулицю.