Харкiв

16:30
Комунальники розповіли, як борються із злісними неплатниками.
15:21
Небесній сотні в центрі міста Харків встановлять монумент. Його розташують поблизу пам’ятника Шевченку або біля площі Свободи. Про це повідав Райнін, губернатор області під час телефонної лінії у газеті «Комсомольська правда» в Україні».
14:00
Фахівці політеху зробили зі звичайної легковушки електромобіль. Переваг його не перелічити.
13:30
206 учасників АТО подали заяви на отримання земельних ділянок на Харківщині. Про це повідомляє сайт "Статус кво".
11:30
Зрання у місті трапилися проблеми зі зв’язком МТС. Більшість людей, в кого є цей оператор, не в змозі ані подзвонити, ані отримати дзвінок, ані надіслати повідомлення.
11:00
Неподалік від Харкова в лісі місцеві натрапили на тунель невідомого походження. Як і коли він з’явився, ніхто не знає.
18:10
Вони створюють комп’ютерні ігри, розробляють браузери та нові електронні системи. Мова йде про айтішників. Сьогодні в одній із таких фірм (філія компанії комп’ютерних ігор Plarium), що знаходиться на проспекті Леніна, влаштували обшук.
17:20
Господарський суд Харківської області розглянув позов ПАО «Державний експортно-імпортний банк України» до ТОВ «Твоя Преса», яке виступило поручителем ТОВ «Ветек Медіа Інвест», про стягнення заборгованості за договором про надання кредиту.
15:20
Він дзвонить по телефону правоохоронцям чи не щодня. І кожного разу повідомляє про «замінування». Мова йде про телефонного аноніма, який і сьогодні розповів міліціантам про чергове закладення вибухівки у місті.
14:55
Звинувачувальний документ у кримінальному провадженні стосовно колишнього «беркутівця» МВС Харківщини передали до Печерського райсуду Києва.