Харкiв

11:16
За два дні з Харкова до Зачепилівки буде ходити додатковий приміський поїзд №6677/6678.
16:20
Керівники метрополітену Харкова кажуть, що вже ввечері у підземці стане зручніше.
15:36
«Харківський бронетанковий завод» погасив заборгованість по зарплаті перед своїми співробітниками.
15:13
12 липня біля колишньої наркоточки громадські активісти встановили спортивний інвентар.
14:05
Нещодавно на виконкомі Харківської міської ради гаражу, який належить Дарині Косиновій, надали адресу: Пушкінський в’їзд, 5.
12:08
Уранці, десь о дев’ятій годині, в харківській підземці утворився затор між станціями «Історичний музей» та «Радянська». Людей було настільки багато, що виникла справжня тиснява.
19:35
Суд зобов'язав Харківську міську раду і «ПЛ «Лізинг» передати ТОВ «Фінансова компанія «Приватні інвестиції» в рахунок погашення боргів 57 тролейбусів і 10 трамваїв, загальна вартість яких складає 40,30 млн грн.
19:05
Протестувальники, які вийшли на мітинг, хотіли поговорити з керівництвом ХТЗ. Активісти були незадоволені тим, що завод є за формою власності ПАТом і, за деякими даними, виробляє техніку для РФ.
17:55
Доля харківського молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський», більше відомий як «Віртуози Слобожанщини», тривалий час висіла на волосинці. Вже кілька разів цей знаний далеко за межами України самобутній і цікавий колектив міг просто зникнути з мистецької палітри нашого краю. І шанувальники класичної симфонічної музики могли б просто більше не побачити його на сцені.
16:25
Харківська міліція обіцяє винагороду в 3 млн грн тим, хто надасть слідству дані, які допоможуть розкрити справу про напад на інкасаторів «Укрпошти».