Харкiв

14:41
Психологи Харківського відділення Асоціації спеціалістів по подоланню наслідків психотравмуючих подій відзвітували за рік своєї роботи.
13:23
Британська Daily Mail прийняла партнерів Романа Абрамовича за його охоронців. Чоловік в спортивному костюмі позаду Абрамовича - український олігарх Олександр Ярославський.
12:24
Унаслідок аварії четверо людей опинилося у лікарні. В усьому винні інкасаторський автомобіль «Ford» та машина «Suzukі».
11:18
На Харківщині необхідно перейменувати близько ста сіл і селищ, чиї назви пов'язані з радянською епохою.
18:45
9 липня стартує шоста хвиля мобілізації. Цього разу підхід до виконання мобілізаційних заходів буде змінений, враховуючи побажання губернатора Харківської області Ігоря Райніна.
16:10
Великі платники податків Харкова за півроку виплатили до бюджетів усіх рівнів майже 5.2 мільярда гривень.
15:20
Жінка, яка постаралася донести цю історію до широкої громадськості, відразу розпочала з «гучних прізвищ». За її словами, «увесь цей театр розігрують» депутати Верховної Ради брати Добкіни - Михайло і Дмитро, екс-керівник постійної комісії Харківської облради з питань аграрної політики і друг екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна Сергій Овчаренко і Юрій Ваткін, директор сільгосппідприємства в Харківській області, навколо якого розігруються неабиякі пристрасті.
14:32
Жоден з депутатів міськради Харкова, до якого прийшла повістка, не буде поки мобілізуватися. Про це повідав Юрій Калгушкін, військовий комісар області.
13:54
Тепер на головній будівлі «Турбоатома» нема ані ордена Леніна, ані Трудового Червоного прапора, ані Жовтневої революції. Усі ці символи «радянщини» нещодавно демонтували з велетня харківського промисловості.
13:17
У галереї «Авек» відбулося урочисте відкриття експозиції, присвяченої різноманіттю релігій минулого, зафіксованих в артефактах і архітектурі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".