Харкiв

10:56
Члени декількох харківських громадських організацій, у тому числі і «Східний Корпус», 4 липня зупинили роботу торгового закладу, який під виглядом надання медичних послуг торгував препаратами, які містять наркотики у тому числі речовини, що містять кодеїн.
22:35
В п'ятницю в приміщенні харківської «Просвіти» пройшло чергове засідання топонімічної групи з питань декомунізації.
16:59
Повідомлення про замінування трьох держустанов укотре було неправдивим. Про це повідали в прес-службі МВС України в Харківській області.
15:53
Працівники Харківського авіазаводу мітингували біля банку «Фінанси та кредит». Інформацію повідав Михайло Погорєлов, голова профкому підприємства.
13:21
Інформація про вибухівку у будівлі Державної міграційної служби на Римарській, 24, виявилася неправдивою.
12:38
Суддя Київського райсуду Полтави Андрій Атонов переніс слухання у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса і двох його охоронців на на 28 липня.
12:35
Мер Харкова Геннадій Кернес наполягає, що справа, що порушена через його причетність до викрадення і побиття активістів Євромайдану, сфальсифікована.
12:14
У Харкові знову повідомили про замінування держзакладів. Цього разу правоохоронцям розповіли, що нібито вибухівку закладено у будівлі двох судів та міграційної служби.
11:26
Засідання суду у Полтаві щойно почалося. Мер Харкова вже попросив, щоб розгляд справи перенесли на наступний раз.
11:07
Михайло Добкін, нардеп, вже теж знаходиться на засіданні суду у Полтаві. Передає видання "Полтавщина".