Харкiв

10:45
Близько 10-13 тисяч послідовників вчення «Свідків Єгови» приїдуть до Харков на конгрес «Наслідуй Ісуса!», який відбудеться 3-5 липня.
10:28
Зараз біля суду у Полтаві вже повно міліціантів. Суд над Кернесом має початися о 10.30.
09:42
Колишній ватажок сепаратистської організації «Оплот» Євген Жилін переважно ховається у Білгороді (Росія). Про це розповів Артем Степанов, перший заступник прокурора Харківщини.
19:38
Презентовані главою держави зміни в Конституцію в частині децентралізації екс-губернатор, нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін оцінив як спробу президента «зробити Конституцію під себе».
18:24
У Харкові хочуть зняти символіку радянських часів з 41 будівлі, прибрати 6 монументів і 5 дошок. А ще збираються нові назви дати 163 вулицям, 77 – під питанням.
17:51
Дві станції харківського метро потрапляють під дію закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки» - «Метробудівників ім. Ващенка» і «Ім. Масельського». Про це сьогодні, 2 липня, на засіданні робочої групи з виконанню цього закону повідав заступник харківського міського голови Ігор Терехов.
14:37
1 липня в приміщенні Харківського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів відбулася зустріч з кандидатом в магістри гуманітарних наук Гарвардського університету Метью Купфером.
13:15
На Салтівці «брами пекла» більше нікому не заважатимуть. Так місцеві жителі в соцмережах назвали нещодавно утворену біля трамвайної колії на Героїв Праці глибоку яму.
12:37
Цього року прокуратура області спільно з оперативними службами виявили центр конвертації, що належить відомому сепаратистові Жиліну. З його допомогою упродовж 2012-2014 років держава втратила через несплату податків понад 50 мільйонів гривень.
12:07
У Полтаві знову збираються розглянути справу Кернеса. Це вже четверта спроба. Всі інші були невдалі, адже на кожному засіданні були якісь «сюрпризи».