Харкiв

11:05
На повну потужність підприємство збирається запрацювати з 1 серпня 2015 року. Зараз на заводі працює тільки невеличка кількість співробітників. Інші пішли у вимушену відпустку.
17:10
30 червня 2015 року до річниці відновлення державної Незалежности України, активісти харківського "Соколу" перейменовували харківський проспект Леніна на проспект Юрія Шевельова - видатного харківця, мовознавця і літературознавця світового рівня, професора Гарвардського і Колумбійського університетів. Окрім того, біля Каменя на честь проголошення Незалежности відбувся молебень за Україну, що його провів архиєпископ Харківський і Полтавський УАПЦ Ігор (Ісіченко).
16:55
Незабаром на ТЕЦ запрацюють два сучасні турбогенератори. Така «обновка» покращить процес отримання тепла при мінімальних витратах на паливо.
16:00
Сьогодні вдень у полоні вогню опинився будинок №77 (бульвар Івана Каркача), що знаходиться поблизу скверу «Зелений гай».
15:49
Пожежу на СТО «Агат» приборкувало вісім рятівних підрозділів. Рятувальники про полум’я дізналися о 18.29, повідомляють у прес-службі ГСНС.
15:10
У Харкові з'явиться новий музей - Музей релігій. З цієї нагоди до Харкова за запрошенням Фельдмана може навідатися Папа Римський.
14:25
Вибух, який пролунав вчора пізно ввечері у студмістечку на Олексіївці біля гуртожитку ХПІ, залишив після себе воронку діаметром 60 сантиметрів і глибиною близько 30 сантиметрів.
13:51
Запуск формату 3G змінить не лише життя користувачів, але і розвиток багатьох сфер економіки. Причому Харків відчує це одним з перших. Згідно з дослідженнями Асоціації «Спеціальна група мобільних технологій» (GSM) і компаній Deloitte і Cisco, початок використання 3g в країні призводить до збільшення ВВП на 10%, а зростання ВВП на душу населення збільшується на 0,15%. Які сфери економіки України зміняться з впровадженням швидкісного інтернету?
13:35
Харків'янин, економіст за освітою, Роман Семенуха до того, як прийти до парламенту, працював у сфері телекомунікацій - дуже закономірно для Харкова, що претендує на статус української IT- столиці. Очоливши обласну парторганізацію «Самопомочі», він стверджує про те, що принцип «моя хата скраю» на місцевих виборах цієї осені буде неактуальний.
23:34
Про це під час прес-конференції розповіла Олена Рибка, заступниця директора Національного літературо-меморіальному музею Г. С. Сковороди.