Харкiв

19:20
26 червня в харківській «Просвіті» відбулося чергове засідання топонімічної групи, де було висунуто чимало пропозицій стосовно перейменування вулиць.
08:47
Тімоті Снайдер - професор історії Єльського університету США, дійсний член "Академії гуманітарних наук", великий прихильник України.Презентація проводилась 25 червня у Харківській державній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка.Книга Снайдера вже перекладена більш ніж 12-ма мовами світу та отримала, як успіх так і критику.Модерував захід історик Володимир Маслійчук.
19:35
Близько 17: 30 Харків накрила потужна злива з градом.
16:44
У четвер, 25 червня, увечері в Харкові були обстріляні рейсові автобуси. Як повідомили в прес-службі харківської міліції, близько 17.00 невідомі на іномарці під час руху відкрили стрільбу по автобусу I - VAN, який слідував по міському маршруту № 240.
15:53
Дві молодих людини у балаклавах приєдналися до мітингу вінницьких пенсіонерів, які протестували проти підвищення тарифів на ЖКГ.
13:44
Маркові Добкіну нещодавно під гараж передали хороший шмат землі. Площа його 0,0083 га. Таке рішення ухвалили в міськраді.
12:33
Фінал конкурсу проходив у Болгарії двадцятого червня. Цьогоріч у перегонах за звання «місіс» змагалися учасниці з Польщі, Болгарії, Південної Африки, Малайзії, України, Австралії та інших держав.
12:05
Для іноземців і людей, які не мають громадянства, в’їжджати у Крим можна лише за паспортами і спецдозволами (останні видають територіальні органи митної служби). Українці, які хочуть поїхати до Криму, повинні мати документи, згідно з законами «Про громадянство України» , «Про порядок виїзду з України і в'їзду до України громадян».
19:28
На третій раз під обстріл потрапив транспорт на вулиці Гвардійців Широнинців. Про це неофіційно повідомляє джерело в міліції. Заздалегідь кажуть, ніхто не постраждав.
19:20
Близько 17.20 невідомі обстріляли з травматичної зброї ще одну маршрутку: №272 на вулиці Героїв праці, повідомляє облуправління міліції.