Харкiв

19:00
У місті оголосили план-перехоплення. Спеціалісти зараз дивляться відео з камер спостереження, на яких повинна була зафіксуватися стрільба. Також є кілька очевидців, які знають ймовірний номер авто, з якого стріляли.
18:40
У середу, 25 червня, вдень у Київському районі Харкова на вулиці Чкалова невідомі відкрили стрільбу по маршрутному таксі № 240 (слідує від ст. метро ім. Барабашово до сел. Жуковського).
18:10
Екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін розділяє упевненість Геннадія Кернеса в його безумовній перемозі на місцевих виборах восени поточного року.
16:38
Невпізнаний літаючий oб’єкт, знятий на відеo мешканцем міста, виявився світловим ефектoм, що виник в умовах перемінної пoгoди.
14:40
Старовинний монастир розкопали неподалік с. Ков’яги (Валківщина). Це величезні споруди під землею з галереями, які вирубані в глині. Довжина галерей тридцять вісім метрів. Зараз все це ще засипано, є точка зору, що під землею знаходяться скелети монахів та чимало скарбів давнини.
14:10
На вокзалі не знайшли ніяких підозрілих предметів.
13:41
НЛО над Північною Салтівкою встигли зняти на відео. Ролик дивного явища виклав в соцмережі очевидець Олександр Поляков, повідомляє видання Харків Х.
12:56
Сьогодні у Харківському суді знову повинні були розглядати справу Гната Кромського, який відомий всім за прізвиськом як «Топаз».
12:47
Сьогодні у військкомат Жовтневого району прийшли Лесик та Нехорошков, депутати міськради. Їм вчора під час сесії роздали повістки.
11:15
Анонімне повідомлення про замінування будівлі біля одного з харківських вокзалів надійшло близько 7: 45, повідомили в прес-службі УМВС України на Південній залізниці.