Харкiв

13:42
Трагедія сталася в квартирі-апартаментах одного з будинків в турецькій Анталії. Шестирічна дівчинка вийшла на балкон і стала плакати і кричати. Вона просила дати їй води і погодувати. Коли сусіди запитали у дитини, де її батьки, малятко сказала, що мама і папа сплять третій день. Тоді дорослі попросили дівчинку відкрити їм двері. Побачена картина здивувала до жаху. У кімнаті побачили мертвого чоловіка і жінку. Пізніше з'ясувалося, що це жителі Харкова В'ячеслав і Майя Самило. Викликана на місце події поліція заздалегідь констатувала, що пара впала в алкогольну кому, що і призвело до смерті.
13:27
Комунальне підприємство «Харківгазсервіс», створене в 2010 з метою поліпшення обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання в житлових будинках, було ліквідоване.
13:09
На сесії міської ради Харкова деякі депутати і чиновники виконкоми отримали повістки у рамках шостої черги мобілізації.
12:33
23 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з приводу призову на військову службу весною-літом 2015 року.
10:47
А все тому, що призначено додаткові «святкові» рейси потягу Одеса – Харків. Нововведення чекає на городян двох міст з нагоди дня Конституції, який буде наприкінці червня. Додатковий пасажирський потяг Одеса – Харків вирушить з Одеси 26 і 29 червня, назад - 27 і 30 червня.
09:34
На Харківщині дві земельні ділянки для газової свердловини одержало ТОВ «Перша українська газонафтова компанія», яке належить екс-міністру екології Злочевському, якого розшукують правоохоронці.
16:36
Декілька годин правоохоронці з Червонозаводського, Жовтневого і Дзержинського райвідділів спільно з кінологами і експертами-вибухотехніками досліджували будівлі судів і прилеглу територію.
16:22
Автомобіль «Mercedes» з небезпечним вантажем був зупинений мобільною групою співробітників ДАІ під Липцями.
14:07
Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін і голова Харківської обласної ради Сергій Чернов сьогодні зустрілися з Надзвичайним і Повноважним послом Фінляндії в Україні Ар’єй Інкері Макконен.
14:01
В рамках спільної акції журналістів Харкова, екскурсоводів, студентів кафедри телерепортерского майстерності Харківської державної академії культури і Національної гвардії України, військовослужбовці військової частини 3005 вирушили на екскурсію по Харкову.