Харкiв

13:51
Медичні працівники, які пройшли не одне випробування в зоні АТО, де багаторазово надавали допомогу пораненим, провели заняття з тактичної медицині з офіцерами Східного територіального управління Національної гвардії України.
13:02
Переселенці із зони проведення антитерористичної операції вимушені платити по 1 тисячі гривень за оренду зруйнованого будинку.
12:33
Цього року у місті полагодять майже 300 ліфтів. Про це повідали спеціалісти «Харківміськліфт».
12:14
У рамках шостої хвилі мобілізації повістки почали вручати суддям і держслужбовцям.
11:09
Харківській міліції повідомили про нібито замінування трьох судів. Зараз експерти перевіряють, наскільки ці дані достовірні.
21:48
У готелі «Національ» правоохоронці шукали якусь людину, яка могла бути причетною до подій на київському Майдані в 2014 році.
21:41
Міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що народні депутати ПР Святаш і Звягільський незаконно втручаються в слідчі дії в Харкові.
18:01
У Харкові проводиться масштабна спецоперація Департаменту кримінального розшуку МВС спільно з Генпрокуратурою України у рамках кримінального провадження, відкритого за фактами подій, які мали місце в січні 2014 року в Києві.
17:10
Харківський міський голова Геннадій Кернес не має ніякого відношення до обшуку, який 22 червня провели в готелі «Національ» київські правоохоронці.
16:07
Правоохоронці проводять в Харкові слідчі справи у кримінальних виробництвах, пов'язаних із злочинами на Майдані.