Харкiв

09:43
19 червня в приміщенні місцевої «Просвіти» відбулося чергове засідання харківської топонімічної групи, яка діє в межах нещодавно ухваленого закону про декомунізацію.
16:38
Чотири харківські університети увійшли до числа 30-ти кращих ВИШів України за версією журналу «Фокус».
15:20
Харківській області нададуть допомогу на 1,7 млн. євро на рішення проблем вимушених переселенців. Про це 19 червня повідомив журналістів у Харкові європейський комісар Йоханнес Хан.
14:51
Мова йде про джерело на вулиці Тимурівців, 25. 19 червня його почали облаштовувати. Воно знаходиться між станцією підземки «Студентська» та «Академіка Павлова».
14:11
18 червня на площі Свободи під час сесії Облради пройшов пікет за участі музикантів «Віртуози Слобожанщини», які вимагали продовжити контракт з його директором Тарасом Куценком.
12:56
Єврокомісар Йоханнес Хан сьогодні завітав до Харкова, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
10:23
ПАО «Укргазвидобування» 15 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Вікоіл ЛТД» на сейсморозвідувальні роботи в Харківській області вартістю 35,7 млн гривень.
16:18
Питання про договір з керівником «Віртуозів Слобожанщини» вирішать наступного разу на черговому пленарному засіданні сесії облради. Таку новину повідав журналістам Чернов, голова облради.
14:32
Єдиний на всю Східну Україну дошкільний заклад для дітей з серйозними вадами зору можуть закрити.
12:28
У Харкові знову не вистачає гемодіалізу. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан.