Харкiв

15:22
У Харкові з будівлі обласного управління МВС знімають комуністичні символи. Про це повідомляють користувачі соцмереж, інформує видання «Информационное сопротивление» з посиланням на «Главное».
11:47
Правоохоронці завчасно готуються до мітингу, який оголошено провести о 15.30 профспілкою харківських таксистів. Інформує сайт МВС України в Харківській області.
15:06
Сьогодні вдень на площі Конституції в Харкові мітингували іноземні студенти, повідомляє АТН.
14:51
Двох йорданських студентів, які постраждали під час нападу на студмістечко на Отакара Яроша вночі 12 червня, вилетіли на батьківщину для продовження лікування.
14:23
Авіаційний завод запрацює на повну силу в липні. На даний момент більшість працівників – у вимушеній відпустці.
11:07
Спеціалісти ДП «Харківстандартметрологія» влаштували експертизу овочів, вирішили перевірити в них кількість нітратів. Тестували кабачки, столовий буряк, капусту білокачанну, кріп, редис, огірки, картоплю, зелень, цибулю, помідори та моркву. Результат наступний: у буряку кількість нітратів вище встановлених норм у 2,3 рази, в капусті – в 1,4 рази, в огірках і кропі – в 1,3 рази, у кабачках – в 1,6 рази.
10:43
До Дзержинського районного суду Харкова чугуївські правозахисники подали позов. Цим документом визнається незаконним рішення виконкому Харківської міської ради від двадцять сьомого травня про підвищення проїзду у трамваях та тролейбусах міста.
15:25
13 червня в харківському Літературному музеї пройшла низка заходів для дітей, присвячених фантастичній їжі та кулінарії майбутнього.
21:41
11 червня на площі Конституції пройшла інформаційно-пізнавальна акція «ЄВРОавтобус: об'єднаймо Україну».
17:30
Харківський обласний центр служби крові зазнає реальних проблем із забором крові. Існує гостра необхідність в гемаконах - контейнерах для заготівлі і зберігання донорської крові. До вирішення проблеми долучилися харківські волонтери і представники громадських організацій.