Харкiв

12:55
11 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, присвячена психологічній допомозі постраждалим через війну на Сході.
11:49
Організатором диверсії в харківському рок-пабі «Стіна» на Римарській, у результаті якої постраждали 13 осіб, виявилася 48-річна проросійська активістка Марина Ковтун.
11:25
Декілька десятків невідомих молодих людей спортивного виду, одягнених в чорне вбрання і балаклави і озброєних ножами, влаштували бійку і погром в студмістечку на Отакара Яроша. В результаті інциденту було поранено 6 осіб, одна з яких молода дівчина.
20:57
Активісти організації "Громадська варта" закидали яйцями і зеленкою будівлю російського консульства.
11:15
Ходитиме поїзд з сьомого липня. Це буде ночний експрес. Тривалість мандрівки до Івано-Франківська - п’ятнадцять годин.
22:27
У Харкові один з телеканалів «попросили» не показувати новини про місцевий осередок об'єднання «Самопоміч».
19:05
Анонімне повідомлення про замінування Площі Свободи правоохоронці отримали о 9: 30. Відразу почали евакуацію людей і закрили вихід з найближчих станцій метро.
17:15
Прем'єра комедії абсурду «Троцький. Сни. Сни» відбудеться 17 червня на сцені Будинку актора. Для глядачів незвичайною буде не лише сюжетна лінія спектаклю, але і рішення, яким скористалася трупа для постановки. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:04
Трагедія сталася 9 червня, коли група старшокласників купалася у Петренківському водосховищі, (Салтівський кар'єр). Як і коли потонув підліток доки невідомо.
11:34
9 червня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція, де була освітлена робота департаменту соціального захисту населення.