Харкiв

11:50
7 червня на площі Свободи пройшло недільне віче, де прозвучало чимало критики в бік уряду стосовно його економічної політики.
11:21
У Варшаву з Харкова можна потрапити кожен день. Відповідний автобус у місті з’явився від початку літа.
10:06
За останній рік ціни на вторинне житло в Харкові впали приблизно на 50%. Якщо рік тому 1 кв. м на вторинному ринку нерухомості коштував у межах $1000, то зараз - $500. У травні ціни стабілізувалися, але торгів стало менше.
09:46
Інцидент стався біля Циркунів (Харківський район). Військова вантажна автівка їхала по окружній трасі та зачепила машину даївцв.
21:24
Нещодавно репортери сфотографували Добкіна у Франкфурт-на-Майні. Точніше – в приміщенні аеропорту німецького міста. Папараці «впіймали» його в той час, коли він проходив реєстрацію на бориспільський літак.
14:53
Анонімний дзвінок з повідомленням про замінування кав’ярні на вулиці Сумській пролунав близько 10.30 годин ранку сьогодні, 5 червня. Передає сайт МВС в Харківській області.
13:26
6-7 червня в Харкові проходитимуть два масштабні фестивалі: для меломанів і любителів ретро-машин. Поціновувачі безкоштовних розваг можуть узяти участь в «Фотосушці» або послухати музику перед будівлею оперного театру.
12:52
4 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла презентація програми «Новий відлік», направленої на допомогу вимушеним переселенцям у започаткуванні та розвитку власного бізнесу.
20:42
3 червня в харківській Міськраді відбулося перше засідання робочої групи з питань декомунізації, в якій взяли участь як чиновники, так і представники громадськості.
16:14
3 червня в Свято-Дмитрівському храмі УАПЦ відбувалася передача машини швидкої допомоги харківським медикам-волонтерам.