Харкiв

13:46
Двадцять сім поранених біля Мар’їнки українських вояків транспортовано в харківський госпіталь. П'ять з них у дуже складному стані. Повідомляє сайт "Харків. Коментарі".
10:51
У Харкові гра у баскетбол ледь не мала сумний фінал. Мова йде про випадок на вулиці Зубарева. Там баскетбольний щит трохи не задавив дванадцятирічного підлітка. Він вирішив з товаришами пограти у баскетбол, під час гри зачепив рукою кошик на щиті.
18:17
Музиканти влаштували справжній концерт на човнах, а потім заспівали декілька пісень на набережній. Акція стала подарунком слухачам і своєрідним стартом підготовки міста до «Міжнародного дня музики». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:52
На Харківщині з успіхом попереджають намагання похитнути ситуацію в області і не дають можливості терористам пройти всередину країни.
13:00
Починаючи з 6 червня, щосуботи о 15.00 перед харківським оперним театром проходитимуть відкриті виступи музикантів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:19
За ініціативою Уряду цього року було скасовано фінансування дитячого оздоровлення за рахунок Фонду соціального страхування. Будь-які новаторства, враховуючи реформу державного соціального страхування не повинні звузити прав громадян, а особливо дітей, вважає народний депутат Роман Семенуха.
04:42
3 червня 2015 року, середа. Температура повітря вночі +13, +15, вранці +15, +21, вдень +24, ввечері +19, +25 градусів за Цельсієм. Опадів не передбачається.
22:18
Харківська влада зберегла безкоштовний проїзд в метрополітені для усіх категорій пільговиків. Про це завив віце-мер Харкова Євген Водовозов.
16:21
Після невдалої спроби підірвати Держпром у Харкові «замінували» площу Свободи і метрополітен.
16:05
Експерти-вибухотехніки і правоохоронці перевіряють приміщення господарського суду, розташованого в Держпромі, на площі Свободи, 5. Передає сайт "Восточний дозор".