Харкiв

15:55
Мова йде про цілу терористичну групу, яка влаштувала багато диверсій у Харкові. Нещодавно її зловили представники прокуратури та СБУ. Членів угрупування підозрюють в дев’ятьох терактах.
10:05
Минулої неділі, у день Святої Трійці, активісти громадського об’єднання «Самопоміч» організували подорож прихильників харківського осередку українських скаутiв - організації «Пласт» в один з дитячих таборів на території Чугуївського району.
12:21
Харківщина – лідер з усиновлення дітей. У регіоні сьогодні 4500 дітей-сиріт, усі вони перебувають в дитячих будинках, інтернатах та прийомних родинах, повідомляють спеціалісти профільної служби ХОДА.
12:00
Відсьогодні харків’яни будуть іздити у тролейбусах і трамваях за новим тарифом. Квиток тепер коштує 2 грн 50 коп.
13:06
29 травня в школах Харкова продзвенів останній дзвоник. Не дивлячись на урочистий настрій, що вирував під час свята, не можна було не поговорити про питання, яких зараз дуже багато в системі української освіти. Найголовніше з них – неналежне фінансування державою оплати праці педагога, від якого залежить престиж професії. Через брак грошей у сфері освіти відмінники, які мають здібності до викладацької діяльності, не хочуть іти в педагоги, тому мало хто задоволений рівнем професіоналізму фахівців, які навчають дітлахів.
23:33
29 травня в приміщені ХАТОБу відбулося відкриття благодійної фотовиставки, присвяченої дітям з особливостями розвитку.
13:54
Останній дзвоник – знакова подія для молодої людини, яка закінчує школу і вступає в доросле життя. 29 травня по всій країні пройшли урочисті заходи, на яких одинадцятикласників поздоровили із закінченням навчання.
18:07
29 травня в усіх школах країни пролунав останній дзвоник. Того ж дня учні школи № 16 зібралися на урочистій лінійці, щоб привітати одинадцятикласників із закінченням навчання.
11:10
Історія з велосипедистом трапилася 27 травня о пів на восьму ранку. На велосипеді їхав двадцятидев’ятирічний чоловік.
10:41
Вирушатиме з Харкова автобус рано вранці щодня. Завдяки нововведенню городяни потраплятимуть до Києва всього за сім годин та сорок п’ять хвилин.