Харкiв

20:25
Понад сто бронещитів для зенітних установок ЗУ-23 виготовила та передала на фронт харківська волонтерська група Help Army протягом останнього року. Вартість одного бронекомплекта (два щити й кріплення) – 10 тис. грн. Майже всі щити – іменні: на них пишуть імена тих, хто пожертвував кошти на виготовлення (або їхніх близьких людей). Ювілейними стали щити з символічною назвою «100» і «Мама Іра».
15:41
Лешек Бальцерович, відомий усім як профі в галузі економіки Польщі, завітав до Харкова. В одному з вузів міста він поспілкувався зі студентами та фахівцями економіки та поділився з ними досвідом реанімування держави у кризовий період.
12:36
Три чверті українських співробітників починають працювати вже по дорозі в офіс. Четверо з п'яти (83%) працівників малого і середнього бізнесу в Україні відзначають, що використання мобільних технологій в роботі допомагає їм підвищувати продуктивність і економити час. Крім того, 74% говорять, що дорога на роботу і з роботи припинила бути для них «мертвим часом» і вони можуть залучатися до робочих моментів уже в дорозі. Кожен другий (49%) працівник головним плюсом від впровадження технологій називає швидкий доступ до критично важливої інформації.
11:44
27 травня в Молодіжному парку пройшла акція на захист ВІЛ-позитивних людей під символічною назвою «Кладовище замість ліків».
22:51
27 травня в Міській раді відбулося чергове засідання виконкому, під час якого було прийняте рішення підвищити ціну на проїзд наземним електричним транспортом з 2 до 2,50 гривень.
20:45
Свято розпочнеться о першій годині дня у Парку Перемоги на Салтівці, «концертна сотня» Help Army влаштує музичний захід до Дня Прикордонника.
16:57
Як повідомив заступник міського голови Михайло Фатєєв, з моменту затвердження попереднього тарифу значно подорожчали всі складові собівартості перевезень - електроенергія (на 72%), комплектуючі (деякі - в чотири рази), виросла мінімальна зарплата. В результаті депо міськелектротранспорта отримало 26 млн.грн. збитків за перший квартал 2014 року.
16:31
У зв’язку із подорожчанням проїзду в транспорті, небайдужі до цієї новини люди висловили біля стін Харківської міськради протест. Вони виступили проти шалених цін на квиток у тролейбусах і трамваях, які збираються ухвалити на виконкомі міськради.
15:58
25 травня у Харкові відбулись збори обласної та міської організацій політичної партії «Об'єднання «Самопоміч». На заході було обрано нове керівництво партійних організації. Про це повідомляє сайт РБК-Україна.
11:44
Завдяки новій електричці, яка почала курсувати з 20 травня, жителі Краснограда зможуть економити час і гроші для поїздки в обласний центр.