Харкiв

13:56
Над крилатою ракетою працюватимуть фахівці Харківського національного аерокосмічного університету М. Жуковського та КБ «Южное».
10:53
Гість з Норвегії прибув до Столиці Слобожанщини десятого травня. Мова йде про Борге Бренді, міністра закордонних справ північної країни. Вчора в аеропорту гостя зустрічали представники обласної адміністрації Харківщини.
17:43
СБУ був затриманий мешканець Харкова, що надавав фінансову підтримку бойовикам "ЛНР".
15:00
На площі Свободи біля пам'ятного знаку Незалежності України сталася колотнеча між проукраїнськими і проросійськими активістами.
13:03
Знову спроба теракту. Цього разу хотіли підірвати цистерну за залізниці. Однак зловмисникам не вдалося цього зробити. СБУшники вчасно зреагували.
20:18
8 травня в Башкірівці під Чугуєвом волонтерська група Help Army передала 92-й окремій механізованій бригаді 20 установок для ККТ (кулемет Калашникова танковий) власного виробництва.
10:58
Благодійний фонд «Мир и порядок» та інші громадські об’єднання 8 травня встановлять у парку Перемоги урни для сміття та лавки. Про це «Справжній Варті» повідали представники прес-служби Фонду.
10:23
7 травня благодійний фонд «Мир и порядок» став одним з учасників акції з упорядковування пам'ятного знаку загиблим в'язням Холодногірського концтабору. На території колишнього стадіону «Трудові резерви» в Ленінському районі Харкова знаходяться останки більше 10 тисяч радянських військовополонених - саме їх пам'яті присвячено меморіальний знак, встановлений у 2004 році.
13:00
Споживчі ціни в Харківській області в квітні 2015 року підвищилися на 15,9%. Така інформація міститься на сайті "SQ" з посиланням на Головне управління статистики в Харківській області.
12:08
На ПАО «Харківський завод підйомно-транспортного устаткування» освоїли серійне виробництво кабін нового типу, якими обладнали великі крани в цехах підприємств.