Харкiв

11:09
Пригода з вогнем трапилася на території гаражного кооперативу (вул. Власенка, 2) ввечері шостого травня. Рятувальники про пожежу дізналися о 17:33.
18:24
У рамках фестивалю «E121FEST», який в середині травня проходитиме в Харкові, майданчик перед Держпромом на один день перетвориться на «Площу Василя Ермилова».
13:56
Один із працівників харківської друкарні (вул. Гіршмана) хотів вгамувати пожежу, використовуючи вогнегасник. Під час боротьби з полум’ям чоловік отримав опіки рук.
13:24
У Харкові на вулиці Шевченко, поряд із станцією метро «Київська» 6 травня зійшов з рейок трамвай №16А.
11:55
Працівники СБУ затримали жінку та двох чоловіків. Їх підозрюють в причетності до диверсій. Затримані взяли участь у семи терактах.
16:17
Росія продовжує відправляти в Україну диверсійні групи. Українським силовикам вдалося знешкодити дві з Донецької і дві в Харківській областях.
15:48
Пригода сталася вдень, п’ятого травня, на вулиці Плеханівській. Поблизу станції підземки завод ім. Малишева зі шляху зійшов трамвай. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
10:57
Харківська область є лідером в питанні адміністративних послуг. Як повідомила віце-губернатор області Юлія Світлична, ХОДА прискорила передачу функцій реєстрації майнових прав, юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців прямо в центри надання адміністративних послуг.
09:46
Люди, які були в ресторані «Старгород» на Лермонтовській, відчувши запах диму, самі облишили приміщення, не чекаючи надзвичайників.
19:16
У Харкові та Івано-Франківську організатори Львівського фестивалю короткого метра здивують оригінальними кінороботами, які були представлені в програмі 2014 року.