Харкiв

15:20
Данія зацікавлена у встановленні тісних економічних відносин з Харківської області. Про це повідав міністр закордонних справ Данії Мартін Лідегорд на зустрічі з главою області Ігорем Райніним. Гість сказав, що він цікавиться співпрацею в енергетичній сфері.
14:54
28 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація соціального відеопроекту під назвою «Пам’ятаємо. Пишаємося. Переможемо», приуроченого до 9 травня.
14:35
В Харківській області співробітники моніторингової групи «Інформаційного опору» працюють в тісній співпраці із спецслужбами.
12:33
Лідер групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук вважає, що спецслужби Росії і місцеві антиукраїнські сили спробують організувати провокації на травневі свята в Харкові.
11:17
Зараз зловмисник про все розповідає полтавським слідчим. Про це свідчить сайт МВС Харківщини.
11:11
У часи погіршення ситуації на Донбасі санкції ЄС стосовно російської держави мають ставати міцнішими. Інформує сайт "Восточний дозор".
09:40
Історія відбулася на ділянці залізничного шляху біля Люботина. Люди, які прямували поїздом до Києва, не постраждали.
20:20
У міліцію Полтави надійшов анонімний дзвінок і невідомий розповів про закладену вибухівку на п'яти мостах Харківської області і на одному в Полтавській області.
17:35
Захід зібрав не тільки національну громаду, а також представників обласної влади та християнських церков. Монумент поставили біля Вірменської апостольської церкви Святого Воскресіння, поблизу стели з різьбленим хрестом.
14:53
До кінця поточного тижня запрацюють усі наявні в Харкові водограїв. Як повідомив співробітник КП "Харківзеленбуд" Андрій Роганов, до сьогоднішнього дня запущено 12 міських водограїв.