Харкiв

10:07
Середній оклад за місяць у працівників завод «Турбоатом» у першому кварталі цього року був 5 тис. 14 грн, у робітників на виробництві - 6 тис. 567 грн. Зарплата зросла на 4%, якщо порівняти з першим кварталом 2014 р.
09:46
Жителі Харківської області заборговували за газ 290 млн грн з початку опалювального сезону. Як заявили в прес-службі ПАО «Харківгаз», заборгованість за газ таким чином зросла втричі.
08:44
27 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі громадські активісти розповіли про інцидент, який трапився 24 квітня.
11:05
Полтавчан закликають бути присутнім під будівлею суду, в якому слухатимуть справу Кернеса. Мер Харкова Геннадій Кернес 28 квітня з'явиться перед полтавським судом. У зв'язку з цим незалежний громадський рух «Злам» закликає усіх прийти цього дня 0 10.00 до приміщення Київського районного суду в місті Полтава, заздалегідь повідомивши в соціальних мережах про ці плани своїм друзям.
10:41
На дорогах Харкова стало ще небезпечніше: з приходом тепла власники мотоциклів і мопедів стали активними учасниками дорожнього руху. Як повідомляє прес-служба облДАІ, минулого року в результаті 302 ДТП за участю мотоциклів і мопедів загинули 28 людей, були поранені 363 людини.
19:29
23-24 квітня в Харківському національному університеті ім. Василя Каразіна проходила VIII наукова конференція, присвячена актуальним проблемам перекладу та перекладознавства.
17:26
На одному із стендів Московського районного суду можна побачити на перший погляд не надто помітну, проте досить прикру помилку. І не де-небудь, а у витягу із Загальної декларації прав людини.
22:47
25 квітня група «Харківські моняки» зібралися в незалежному культурному центрі «Indie» з нагоди свого півріччя.
20:15
Спеціалісти перевірили будівлю Палацу культури ХЕМЗ на площі Повстання і прилеглу територію. З приміщення були евакуйовані співробітники і відвідувачі.
11:27
Співробітники харківської приватної охоронної фірми переслідували іномарку, на якій сховалася група осіб, що розгромили торговельний намет на вулиці Героїв Сталінграда.