Харкiв

12:03
Колишній президент Грузії, глава Міжнародної ради реформ України Михайло Саакашвілі сьогодні приїхав до Харкова.
22:13
21 квітня харківські активісти, серед яких були представники «Громадської варти», символічно перейменували площу Руднєва та встановили хреста на місці його пам’ятника.
14:36
Силовики затримали в Харкові трьох колишніх «беркутівців», які були причетні до розстрілу представників Євромайдану в Києві.
11:59
У Харкові на вулиці Чайковського у дворі будинку 5/7/9 спалахнув автомобіль Lexus LS 460, що належить Почесному консульству Туреччини в Харкові.
10:56
Епіцентр вибуху взяв на себе автомобіль «Opel Frontera», який припаркували в одному з дворів на вулиці Космонавтів в Харкові.
09:41
У Харкові з невідомих причин вибухнув і повністю згорів джип. Вибухова хвиля вибила стекла в найближчому будинку.
22:21
20 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція під час якої голова волонтерської організації «Сестра милосердя АТО» Ярина Чаговець розповіла про ситуацію в харківському військовому шпиталі.
15:46
У результаті аварії 26-річний водій іномарки з травмами був госпіталізований в лікарню. Повідомляє сайт облДАІ.
14:48
У Харкові почали ремонтувати дах будинку №57 на вулиці Мироносицькій, зруйнований при пожежі.
13:20
Мешканки Дніпропетровська Анастасія Євсюкова і Ольга Соловйова у рамках проекту Inside of living («Життя зсередини») планують пройти пішки від кордону з Росією в Харківській області до кордону із Словаччиною в Закарпатті. Вони планують зайти до Харкова, Полтави, Борисполя, Києва, Білої Церкви, Вінниці, Кам'янця-Подільського, Івано-Франківська, Мукачевого і Ужгорода, але переважно збираються зупинятися в сільській місцевості, також вони хочуть пройти через Карпати.