Харкiв

18:35
Суд не розглянув сьогодні оскарження від представників прокуратури регіону, тому що люботинський мер Теличко Володимир не відвідав засідання. Про це повідомляє "Городской дозор".
12:47
Сьогодні, 16 квітня, о 14.15 слухатимуть справу мера Люботина (Харківська область) Володимира Олексійовича Теличка. Першого квітня його затримали на місці злочину на хабарі. Про це тоді повідомили на сторінках ФБ Антон Геращенко і Арсен Аваков.
11:02
На масове звільнення професорської еліти вплинули нові правила в пенсійному законі, який набув чинності з 1 квітня. Повідомляє сайт газети «Вечірній Харків».
10:29
У міграційній службі Харкова постійні черги. Сезон відпусток, який ось-ось настане, наплив біженців з Луганської і Донецькою областей - усе це призводить до того, що людям, які бажають оформити закордонний паспорт, доводиться простоювати в чергах.
23:25
14 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі ініціаторів проекту по територіальній обороні міста.
21:43
Харківська міліція затримала ще одного активного учасника штурму ХОДА 1 березня минулого року. Повідомляє сайт МВС Харківщини.
21:28
Ситуація в Харківській області непроста. Тамтешній губернатор зараз вибудовує ефективну модель влади. Про це глава Адміністрації президента України Борис Ложкін повідав в інтерв’ю інтернет-виданню «ЛігаБізнесІнформ».
17:49
14 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація проекту «Культура безпеки», під час якої автори пояснювали програму та можливості його реалізації.
11:24
Зерна цього року в області буде достатньо, таку інформацію під час візиту у Нововодолазький район дав Марк Беккер, віце-губернатор Харківщини. Передає сайт ХОДА.
11:06
У березні в Харкові зросла ціна на головний продукт, чай та ліки, а ще подорожчав проїзд. Повідомляє сайт газети «Слобідський край».