Харкiв

11:29
Для того щоб удосконалити систему відбору абітурієнтів, цього року в системі ЗНО ввели декілька змін і інновацій. Повідомляє сайт Харківської міської ради.
17:11
Харківський суд заарештував громадянку Росії. Вона підозрюються в тому, що організувала кілька терактів у місті, у тому числі підривання монумента на проспекті Правди.
12:25
Депутати Харківської облради сьогодні, 9 квітня, на 35 позачерговій сесії, визнали Росію країною-агресором.
10:22
9 квітня 2015 року під стінами Харківської облради влаштували пікет. Почалося все о пів на десяту ранку. Зараз між учасниками пікету стався конфлікт. Втрутилися правоохоронці.
16:37
У Харкові 8 квітня, незважаючи на дощ, десятки людей прийшли на площу Свободи зустріти бійців 22-го батальйону тероборони області, які демобілізувалися. 64 харків'янина були покликані до лав української армії в першу хвилю мобілізації, пише «Дозор».
11:20
Дешевизна яєць в Харківській області - явище сезонне. Так фахівці прокоментували повідомлення віце-губернатора М. Беккера про зниження оптової ціни на яйця у березні поточного року. Повідомляє сайт "Слобідський край".
10:16
Розпорядження колишнього голови ХОДА Ігора Балути про те, що треба зносити монумент Леніну на площі Свободи в Харкові, було легальним. Таку ухвалу виніс Харківський апеляційний адміністративний суд 7 квітня.
13:06
Нею виявилася росіянка з «ДНР». Саме вона, ймовірно, за свідченням представників контррозвідки СБУ, замішана в організації кількох терактів у місті. Підривання стели з прапором України – теж її робота. Про це в Facebook повідав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.
12:44
Робітники демонтували флагшток на проспекті Правди, який невідомі намагалися підірвати сьогодні вночі. Передає сайт Статус кво.
12:35
Уночі 6 квітня близько 23.40 невідомі підірвали залізничне полотно «Жихор – Зміїв», повідомляє прес-служба «Південної залізниці». Як відзначається, в результаті вибуху було пошкоджено 60 см залізничних колій.