Харкiв

17:40
Тепер справу Харківського міського голови розглядатимуть у Полтаві. З Дзержинського районного суду її перенесли до Полтави. Цим займатиметься Київський райсуд. Таке рішення ухвалив Вищий спеціалізований суд України.
11:30
З0 березня в Свято-Дмитрівській церкві відбулася відкрита зустріч з настоятелем парафії Пресвятої Тройці в Москві (УАПЦ) та ведучим програми «С христианской точки зрения» на Радіо Свобода о. Яковом Кротовим.
11:21
Інформація про потужний вибух, який прогримів в Харкові пізно ввечері 1 квітня в районі Холодної Гори, не підтвердилася.
11:01
Харків, з оборотом роздрібної торгівлі в 12.9 мільярдів гривень, поступаючись тільки Києву і Дніпропетровську, випереджає всі інші регіони України. Передає сайт ХОДА.
19:35
Президент Порошенко затвердив склад Конституційної комісії. Комісію поповнили нардепи, судді, експерти в області права, а також представники міжнародних організацій. Склад комісії опублікували на офіційному сайті глави держави.
13:33
В Харкові почала виходити газета «Гражданское общество», яка на даний момент є єдиним незалежним друкованим виданням в місті.
11:55
Засідання пройде о другій годині дні в стінах Вищого спецсуду. Ця установа буде розглядати можливість перенести процес слухання справи Кернеса до суду іншої області країни. Зараз справа знаходиться в Дзержинському суді.
10:23
У Дзержинському райсуді Харкова 31 березня о 10.30 почнеться слухання справи «Євромайданівці проти Геннадія Кернеса». Як повідомив «Восточному» адвокат мера Андрій Гунченко, Кернес приїде до суду і візьме участь в слуханнях.
10:08
Вибух, що прогримів на Основі о третій годині ночі 31 березня, зруйнував п'ять метрів залізничних шляхів, внаслідок чого з рейок зійшли два порожні вагони потягу. На щастя, обійшлося без жертв, пише «Дозор» з посиланням на прес-службу облпрокуратури.
10:02
Обстановка в Харківській області - складна, але її не варто драматизувати, заявив в інтерв'ю «5 каналу» голова ХОДА Ігор Райнін. Повідомляє сайт "Восточний дозор".