Харкiв

13:06
У Харкові 30 березня деякі трамваї і тролейбуси не вийшли на маршрути із-за обмерзання дротів. Як повідомив замдиректора Департаменту транспорту міськради Е.Федорук, зараз ремонтні бригади продовжують очищати від льоду контактні мережі.
11:33
Упродовж декількох місяців 24-річний чоловік завербував п'ять харків'янок для зайняття проституцією в Росії. Повідомляє сайт МВС України.
10:43
Лайнер з тілами загиблих під час трагедії малазійського «Боїнга-777» на борту 28 березня відлетів з аеропорту Харкова в голландський Ейндховен. Йдеться на сайті ХОДА.
10:27
Два бізнесмени з Донецька продавали в Харкові продукти харчування, а виручені гроші витрачали на фінансування бандформувань, які діють на підконтрольній бойовикам території. Повідомляє сайт СБУ.
22:48
Сьогодні відбулося засідання Громадської ради при Харківській облдержадміністрації, на якій було затверджено близько двох десятків комітетів і їх голови. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:18
27 березня на Привокзальній площі відбувся благодійний концерт та аукціон в підтримку українських військових.
14:33
26 березня в Орджонікідзевському районному суді відбулося чергове засідання у справі бійця батальйону «Айдар» Олександра Лахмана. Підтримати звинуваченого прийшли громадські активісти.
11:26
Три харків'яни - Олександр Ярославський, Олександр Фельдман і Всеволод Кожемяко - увійшли до рейтингу 100 найбагатіших українців за версією журналу Forbes. Власник групи DCH Олександр Ярославський з 774 мільйонами доларів посів сьоме місце в списку.
11:18
Обвал туристичного ринку і важка економічна ситуація можуть змусити авіакомпанію Авіалінії Харкова припинити польоти в Україні. Про це пише ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на чотири незалежні джерела, близькі до керівництва авіаперевізника.
11:10
Потужна лінія оборони, що відповідає світовим стандартам, відокремить Україну від Росії. Про це 26 березня в Харкові заявив глава держави П.Порошенко.