Харкiв

11:01
Психолог Френк Пьюселік проведе 28 березня в Харкові семінар по роботі з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) для психологів, волонтерів, соціальних працівників і членів сімей воїнів.
09:27
Справу Кернеса Генеральна прокуратура України направила до суду. Вже є обвинувальний висновок в кримінальному провадженні відносно мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це повідали представники прес-служби Генпрокуратури.
18:10
Розгойдати ситуацію в Харкові або іншому регіоні України не вийде, завірив президент України Петро Порошенко, проголошуючи студентам ХНУ імені Каразина. Інформує сайт "Статус кво".
13:05
Офіцери національної гвардії України - міцна основа світу. Про це на урочистому випуску курсантів Національної академії Нацгвардії України в Харкові заявив глава держави Петро Порошенко.
12:57
У Харків для ознайомлення з економічним і інвестиційним потенціалом області приїде делегація Міжнародного «Трейд-клубу». За інформацією віце-губернатора області Ю.Світличної, візит продовжиться два дні - 26-27 березня.
12:44
Через візит Президента України в Харкові посилені заходи безпеки: збільшена кількість патрулів, на перехрестях по проспекту Гагаріна виставлені пости міліції. У цей час в Національній академії Нацгвардії України йде підготовка до випуску лейтенантів, пише IT Sector Харків.
12:39
У плані робочої поїздки Президента України Петра Порошенка до Харкова 26 березня - два пункти. Глава держави планує відвідати урочистості з нагоди випуску лейтенантів Нацгвардії України.
19:57
23 березня 2015 року на 63 році життя помер член Координаційної Ради від Харківського Козацького Слобідського Полку Крайовий Отаман Українського козацтва Потапов Сергій Юхимович. Сьогодні з першої до другої години дня в штабі Слобожанського козацького округу, що на вулиці Ганни, 21, відбулася громадянська панахида та прощання з померлим.
15:49
Президент України Петро Порошенко планує вчинити робочу поїздку в Харківську область 26 березня. Про це пише ряд харківських ЗМІ з посиланням на власні джерела в ХОДА. При цьому офіційна інформація на сайті Президента і Харківської ОДА доки відсутня.
15:43
Хлібозаводи, що забезпечують хлібом Харків і область, мають право підвищити ціну соціальних сортів хліба всього на 12-15%. Про це повідав віце-губернатор області Марк Беккер в ефірі телеканала Simon.