Харкiв

09:58
Як пояснив правоохоронцям 59-річний житель Чернівців, він віз додому із зони АТО сім транспортно-пускових контейнерів, щоб передати в місцеві музеї. Автомобіль «Opel Nova» зупинили для перевірки співробітники ДАІ Чугуєва 24 березня.
20:16
24 березня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація снайперської гвинтівки, купленою волонтерами для бійця ДУК «Правого сектору».
13:49
Якщо у вас є дві квартири або ви здаєте житло в оренду, тепер це не буде перепоною для одержання субсидії на послуги ЖКГ. Отримати житлову субсидію мають право ці власники квартири чи будинку, які витрачають на оплату ЖКГ, виходячи з соціальної норми житла або з соціальних норм користування послугами, більше ніж обов'язковий рівень плати.
10:20
У Харкові на вулиці Пушкінській автомобіль «Subaru» врізався в «ЗІЛ», що йшов назустріч. Від зіткнення водій іномарки випав з машини і потрапив під колеса автомобіля «Honda». Від отриманих травм 21-річний водій «Subaru» помер на місці ДТП.
10:12
Створена за розпорядженням Президента спецкомісія перевірятиме всі без винятку органи управління Харкова і області, у тому числі Харківську міськраду, ХОДА і місцеві районні ради. Як пише Урядовий Кур’ єр, буде перевірена діяльність місцевих органів влади за період з 2010-го по 2014 рік включно.
10:05
Викрадачем виявився 30-річний житель Чугуєва, який пояснив свої дії бажанням покататися. Як встановили правоохоронці Чугуївського райвідділу, чоловік розбив скло в «Жигулях», припаркованих біля кафе в селі Нова Покровка, відкрив двері, сів за кермо поїхав «кататися».
17:08
У приватному зоопарку бази відпочинку «Парус-максі» на Старому Салтові утримували майже тридцять різних звірів і птахів, з них були десять хижаків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
16:58
Травмована ягуаром 26-річна мешканка селища Хотімля перевезена з Вовчанської ЦРЛ у відділенні нейрохірургії Харківської обласної клінічної лікарні. У дівчини рвана вкушена рана потиличної області голови, при цьому її життю нічого не погрожує, повідомив на сайті ХОДА директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА О. Галацан.
15:49
22 лютого під час недільного віча волонтер і громадський активіст Віктор Трубчанов був нагороджений медаллю за свою діяльність.
14:36
22 березня біля пам’ятника Шевченку відбулося традиційне недільне віче та концерт, присвячені Криму та кримчанам.