Харкiв

11:17
На базі відпочинку «Парус-Максі» (Вовчанський район Харківської області) ягуар травмував молоду жінку, яка робила прибирання в його вольєрі. Трагедія сталася ранком 22 березня, повідомляє «Дозор» з посиланням на прес-службу облпрокуратури.
10:59
Через ремонт каналізаційного колектора на ХТЗ кінцевою зупинкою трамваїв №№23,26 стане круг на 602 мікрорайоні. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
20:55
20 березня в приміщенні Харківської політехніки кандидати на посаду майбутнього ректора презентували свої передвиборчі програми.
17:48
19 березня в Харківському кризовому центрі відбулася прес-конференція за участі волонтера Євгена Капліна та російської журналістки Вікторії Івлєвої, які розповіли про те, як вивозили людей з окупованих територій.
11:05
19 березня Апеляційним судом було залишене без змін рішення Дергачівського районного суду щодо позову ректора Харківської державної зооветакадемії Валерія Головка проти Сергія Грицаєнка.
10:43
Про це заявив командир резервного батальйону ДУК «Правий Сектор» на прізвисько «Самурай» під час брифінгу, який відбувся 19 березня в Харківському кризовому центрі.
19:00
20 березня в Харкові можна буде спостерігати затемнення сонця, розповіла SQ директор Харківського планетарію Галина Железняк. За її словами, диск місяця закриє Сонце наполовину.
18:39
Апеляційний суд залишив без змін рішення Дергачівського районного суду за позовом ректора Харківської державної зооветакадемії Валерія Головка до громадського активіста Сергія Грицаєнка. Засідання відбулося сьогодні, 19 березня, в Апеляційному суді Харкова.
10:23
З 18 червня харків'яни зможуть літати в Одесу. Рейси здійснюватимуться двічі на тиждень, щопонеділка і по четвергах. Як пише STATUS QUO з посиланням на прес-службу МАО, ціна квитка з податками і зборами складе 2.5 тисяч гривень.
10:17
Новий термінал для міських і приміських маршруток на вул. Академіка Павлова, що відповідає всім екологічним і санітарним нормам, може бути закінчений через півроку. Повідомляє сайт "Восточний дозор".