Харкiв

15:13
Коньяк, горілка, пиво, ікра, кава і ковбаса - такі продукти спробували безкоштовно винести з магазинів троє харків'ян. Так, на вулиці А. Павлова безробітний городянин ледь не виніс під верхнім одягом банку пляшку спиртного та банку ікри.
13:21
17 березня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшов показ фільму Меттью Ейкерса та Джеффа Дюпре «Марина Абрамович: у присутності художника».
23:23
17 березня на площі Свободи громадські активісти презентували програму по підвищенню обороноздатності Харкова.
12:37
У Харкові недалеко від перехрестя проспектів 50-річчя ВЛКСМ і 50-річчя СРСР іномарка зіткнулася з пасажирським автобусом. Аварія трапилася в районі будинку № 32/186 по проспекту 50 років ВЛКСМ близько десятої вечора 15 березня, повідали в облуправлінні ДАІ.
10:41
У електричці Зміїв-Харків між станціями "Новоселівка" і "Харків-Пасажирський" 17 березня близько 8:40 ранку сталося задимлення в п'ятому вагоні. Як повідомляє SQ з посиланням на очевидців, пасажири скористалися стоп-краном для зупинки потягу і пересіли в сусідні вагони.
10:35
Як повідомили в міліції, тривогу підняли співробітники "Макдональдсу", які виявили в туалеті підозрілу коробку. Інформує сайт "Восточний дозор".
10:29
Повідомлення про незрозумілу ситуацію на Південному вокзалі викладають в соцмережі харків'яни. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
12:12
15 березня на площі Свободи відбулося недільне віче, яке проходило під назвою «Рік революційної влади: прорахунки і досягнення».
10:52
Правоохоронці знайшли автомобіль, водій якого збив на Салтівці пішохода і зник з місця пригоди. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:04
У Національному університеті цивільного захисту України для завучів і методистів харківських шкіл проведуть заняття з безпеки життєдіяльності. Як повідомляють в міськраді, тренінги, які відбудуться 13 і 16 березня, відвідають близько 250 харківських педагогів.