Харкiв

11:14
«Салтівський» хлібний завод з одинадцятого березня проіндексував вартість всіх видів хлібобулочних виробів, окрім «соціальних» сортів хліба, повідали представники прес-служби хлібозаводу. Передає сайт «Статус кво».
11:01
У медзакладах Харкова залишається четверо людей, які постраждали під час теракту, який трапився 22 лютого на Маршала Жукова, повідав про це Олександр Галацан, директор профільного Департаменту ХОДА.
20:05
На Салтовському шосе днем 11 березня був пограбований ювелірний магазин. У прес-службі облуправління міліції повідомили, що пограбування сталося близько 11-55 в одному з супермаркетів на Салтовському шосе. Грабіжник потрапив до маркету, де знаходиться магазин, витяг з сумки предмет, що був подібний на автомат, розтрощив дві вітрини і забрав ювелірні прикраси.
17:55
Презентація нового альбому «Chanapar» («Дорога») відбудеться 4 квітня о 19.00 на сцені Харківського Національного Театру Опери та Балету (ХНАТОБ). Захід пройде в рамках Всеукраїнського туру.
12:40
Вибух, що пошкодив залізничне полотно на ділянці Чугуїв-Есхар, розглянутий представниками прокуратури Харківщини як диверсія. Як повідомляють в прес-службі облпрокуратури, вибуховий пристрій спрацював під час руху потягу Лисичанськ-Київ, змусивши машиніста застосувати екстрене гальмування.
12:31
У селищі Близнюки Харківської області в семиметровий колодязь впала літня жінка. Повідомлення в місцеву службу надзвичайних ситуацій надійшло від сусідів постраждалої.
12:24
Проїзд в харківських трамваях і тролейбусах може подорожчати на 50 копійок, до 2 гривень 50 копійок. Саме така ціна на проїзд зробить наземний міськелектротранспорт таким, що окупається, підрахували в мерії.
12:15
Жертвами диверсії трохи не стали пасажири потягу Лисичанськ-Харків. Як повідомляє прес-служба МВС, 10 березня близько 21-45 під Чугуєвом Харківської області машиніст потягу почув дивний звук.
13:33
Співробітники СБУ в Харківській області затримали озброєного бойовика самопроголошеної "ЛНР", завербованого ватажком терористів "Бабаєм".
12:12
Три грубих порушення, допущених при підготовці і проведенні Засновницьких зборів при ХОДА 21 лютого, поставили під сумнів необхідність існування цього органу. Про це 10 березня на прес-конференції в Харківському кризовому інфоцентрі заявив Президент Асоціації приватних працедавців Олександр Чумак.