Харкiв

17:56
Автівку Андрія Янголенка, який очолює батальйон "Слобожанщина", підірвали магнітною міною. Про це повідав його брат, який керує батальйоном "Харків-1", Сергій Янголенко.
16:56
У Харкові був підірваний автомобіль Андрія Янголенка, командира батальйону "Слобожанщина".
13:36
4 березня в арт-підвалі Харківської муніципальної галереї пройшла відкрита лекція Ганни Гриценко, присвячена культурі зґвалтування.
11:52
Харківська ВО "Свобода" ранком 5 березня провела пікет перед будівлею облради, на якій вимагала від депутатів визнати Росію країною-агресором. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
10:58
4 березня в Харкові відбулися збори лідерів громадських організацій, які не увійшли до формованої при облдержадміністрації Громадської ради. Цивільні активісти вирішили консолідуватися навколо процесів підвищення конкурентоздатності регіону.
17:00
4 березня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція стосовно територіальної оборони Харкова за участі бійців «Східного корпусу».
23:15
3 березня біля намету на площі Свободи координатори харківського Євромайдану оголосили свою заяву стосовно теракту, який стався 22 лютого.
22:20
3 лютого в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі волонтерів групи «Help Army», які розповіли про те, як мають себе поводити харків’яни в умовах терористичної війни.
11:57
З Харківської двадцять п’ятої клінічної лікарні сьогодні мають виписати ще одного постраждалого під час вибуху на Маршала Жукова 22 лютого, повідала про це Світлана Горбунова-Рубан, віце-мер міста.
14:09
Син екс-депутата Верховної Ради і лідера харківських комуністів Алли Александровської зараз знаходиться у Бєлгороді, звідки координує дії так званих "харківських партизан". Такі відомості оприлюднили журналісти ТСН.Тиждень.