Харкiв

12:57
25 лютого біля пам’ятника Шевченку мешканці Харкова прощалися з активістом харківського Євромайдану Ігорем Толмачовим, який загинув під час останнього теракту.
12:49
У харківських супермаркетах сьогодні спостерігався ажіотажний попит на крупи, борошно і цукор, пише АТН. Жителі міста скуповували товари першої необхідності, побоюючись, що подорожчання долара спровокує подальше зростання цін.
17:40
У роковини трагічних подій, коли вшановують подвиг Героїв Небесної Сотні, у пам'ятні дні Революції гідності в Харкові відбулася спроба провести установчі збори з формування складу громадської ради при обласній державній адміністрації.
13:42
Топонімічна комісія розгляне питання перейменування харківської станції метро "Радянської армії" і привласнення їй імені "Героїв Небесної сотні". Про це заявили на сесії 25 лютого.
13:34
У посадці під Харковом знайшли спортивну сумку, в якій лежали чотири бойові гранати і запали до них, димова граната і декілька патронів. Повідомлення в Харківський райвідділ надійшло від громадян, які виявили сумку і повідомили в міліцію про страшну знахідку.
00:38
24 лютого біля пам’ятника Шевченку пройшла траурна панахида по чотирьох загиблих в результаті теракту 22 лютого.
15:15
У лікарнях Харкова залишається вісім потерпілих в результаті теракту, який стався 22 лютого біля Палацу спорту. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
15:03
Сьогодні близько п’ятої ранку помер вісімнадцятирічний хлопець, який отримав поранення внаслідок теракту 22 лютого, повідала Світлана Горбунова-Рубан, віце-мер міста .
15:51
Диверсанти, які здійснили теракт в Харкові, заклали вибухівку біля дороги на ділянці від Палацу Спорту до станції метро Маршала Жукова. Як розповів замгенпрокурора Володимир Гузир, діяли терористи вночі, з 1:00 до 4:00 години ранку, коли вимкнені ліхтарі зовнішнього освітлення.
15:42
З одинадцяти учасників ходи на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні, постраждалих від вибуху, п'ять - неповнолітніх. Таку інформацію на брифінгу озвучила віце-мер Харкова С.Горбунова-Рубан.