Харкiв

15:31
15-річний учасник ходи, який був поранений в результаті вибуху біля Палацу Спорту в Харкові, 23 лютого помер в 4-ій лікарні невідкладної допомоги. Нагадаємо, хлопець був госпіталізований з черепномозковою травмою і відучора знаходився в комі.
15:20
Сотні харків'ян прийшли вдень до пам'ятника Шевченка, щоб ушанувати пам'ять загиблих в результаті теракту вченого і громадського активіста Ігора Толмачова і підполковника міліції Вадима Рибальченка.
11:45
У лікарні четвертої невідкладної допомоги лікарі продовжують боротьбу за життя чотирьох поранених під час вибуху бомби на проспекті Маршала Жукова 22 лютого. За словами віце-мера Харкова С.Горбунової-Рубан, їх стан залишається дуже важким.
11:34
За даними облуправління МВС, постраждали 11 людей, четверо з них - міліціонери. Відомо про двох загиблих: харківський активіст-майданівець, 52-річний вчений Ігор Толмачов і підполковник міліції Вадим Рибальченко.
11:25
Саморобна бомба, підірвана терористами 22 лютого в Харкові, містила тринітротолуол, а ще в ній були осколкові елементи, сама ж вона була упакована в поліетиленовий пакет. Таку інформацію співробітники МВС Харкова передали представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які були очевидцями події, пише ТСН.
23:36
21 лютого в Харкові пройшов ярмарок громадських ініціатив – «Соціальний Vitamin», в якому взяли участь різноманітні громадські організації міста.
23:23
22 лютого в Харкові пройшла панахида по героях Небесної Сотні та українських бійцях, які загинули під час війни.
19:05
Співробітники СБУ нейтралізували бойовиків, які збиралися сьогодні атакувати з реактивного піхотного вогнемета "Джміль" клуб і торговельний центр в Харкові. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
18:49
У Харкові у зв'язку з трагедією на проспекті Маршала Жукова ввели найвищий рівень терористичної загрози, в місті почали проводити АТО. Про це повідав Олександр Турчинов, секретар Ради нацбезпеки і оборони.
18:18
Після скасованої ходи, майданівці, на прохання організаторів, вирушили до метро.