Харкiв

18:01
Кількість переселенців в Харкові, які звертаються за допомогою до волонтерів, за останні тижні подвоїлася.
14:51
Через те, що багато військовозобов'язаних харків'ян не відкривають дверей співробітникам військкоматів, повістки мобілізованим вручатимуть на роботі.
14:31
В неділю в Харкові о 23:47 стався вибух в приміщенні нотаріальної контори офісного центру «Капіталіст».
14:02
Сьогодні в Дзержинському районному суді був оголошений вирок Ользі Воржеїновій, яка була звинувачена в хуліганстві під час подій 13 квітня 2014 в Харкові.
13:20
8 лютого на площі Свободи відбулося традиційне недільне віче, на якому були обговорені проблеми мобілізації в Харкові та Харківській області..
18:34
Її творчість балансує на межі міського романсу та шансону. Шансону в найкращому розумінні цього слова, оскільки пісні авторки народжені з вишуканої, граціозної та витонченої лірики. Все це про відому харківську співачку Люцину Хворост. 6 лютого в міському планетарії пройшов благодійний літературно-музичний вечір «Солодко-гіркий романс». Назва походить від однойменного альбому авторки, який було презентовано під час заходу.
10:23
Голова ХОДА Ігор Райнін заявив, що ніколи не був і навряд чи збирається бути разом в одній політичній команді з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом.
12:59
Як вижити харківському бізнесу в умовах нестабільного курсу долара, втратою економічних зв'язків з Росією і нового оподаткування?
12:08
Нещодавно призначений на пост губернатора Харківської області Ігор Райнін збере журналістів на першу після вступу на посаду прес-конференцію.
12:02
Новопризначений голова ХОДА Ігор Райнін запропонував своєму попередникові Ігорю Балуті зайняти пост віце-губернатора області.